Avancerad "betting"

   I onsdags efter jobbet så spelade jag, Olle, Jonas och Jonny gamla banan, Olle tyckte att när vi var fyra kunde vi betta lite grann och dessutom i både lagform som individuellt, Ok. Så här bestämde Olle som sedan också förde score på denna avancerade bettingen. Ok det första förstod vi allihop UT - IN - TOTALT, sedan i lagform dom första sex hålen, både bästboll och sämstboll, sedan 6 nya hål med annan spelpartner, bästboll o sämstboll. Och sedan dom sista 6 hålen med den man inte tidigare spelat ihop med, bäst o sämstboll.
   Jag vann ut, Jonas vann in och Jonny vann totalt, Olle då, jo han vann alla tre bästboll/sämstboll matcherna, så jag, Jonas och Jonny vann en varsin sådan. Nå hur gick bettningen, jo alla gick +- noll, förklara det för mig för jag var helt borta i den räkningen. !!

Golf i Storsjön

   "Lake balls" har en ny betydelse, det här var i helgen som var, lite övning på kvällen innan vi spelade:


   Sebastian och Torbjörn i bakgrunden. Det var mörkare än vad bilden visar. (Vi hade stärkt oss innan !!) Dagen efter blev det spel på Högbos 9-håls slinga.
 
   Nu verkar det som om Golfsidan ligger nere igen, så att man inte kan registrera den birdie man gjorde på hål 2. Drive + 56° och en lång putt på ca 7-8 meter. Sedan var det roliga slut.
 
(PS, bollar hittar vi säkert det är långgrunt)
 
 

Premieryttare !!

   En premieryttare är någon som tex tar en prenumeration (vanligtvis) på en tidning enbart för premiens skull. Nu har jag fått min premie, det efter att startat en prenumeration på Golf Digest. Nu är det så att jag prenumererar jag på tidningen för tidningens skull, premien får komma som en bonus. den här gången blev det ett par Lannersocks, tidigare har jag fått tre-pack bollar, vid något tillfälle en bag och skopåse.
 

Sommarcupen andra omgången

   Det blev förlust i andra omgången av Sommarcupen för mig. Jag hamnade i underläge nästan direkt, efter att delat första hålet tappade jag dom följande tre hålen innan jag vann ett hål. Därefter tappade jag något hål och delade några hål innan jag vann mitt andra hål i matchen, det var på hål tolv. Jag låg efter det under med 3, förlorade hål 13 efter att vi båda slagit vår första boll i vattnet, åter under med 4. Nu var jag tvungen att börja vinna hålen och då gick det som så många gånger tidigare, jag förlorade istället. Matchen var över på hål 14 förlust 5/4 mot en stabilt spelande Hans R. Grattis och jag önskade honom lycka till i fortsättningen.

AVAN 15/7

   Idag blev det spel på AVAN för en gång skull, det har varit mycket spel på gamla banan känns det som.
   Jonas spelade sin match i sommarcupen mot Mattias L som han vann på dom sista hålen efter att Mattias L lett stort sett hela rundan.
   För mig gick det sämre, får hoppas att det inte är något omen tills på onsdag då jag skall spela min andra match i sommarcupen. Nu hinner mycket hända innan dess men inget golfspel dock tyvärr.

Ny logotyp

 
 
   Jag har fått en logotyp till min blogg. Det är min son som gjort den åt mig. Han går Mediautbildning i skolan och då ingår bla produktion av logotyper/hemsidor/diverse blad/osv. Nu på sommarlovet har han gjort den här fina åt mig.
 
 
 
 

Helt Enkelt Cup

   Igår onsdags spelades Helt Enkelt Cup på Gamla banan. Jag belönades med ett dussin Nike bollar efter att kommit på 7:e plats med 75 slag netto. Jag tar till den gamla klyschan, "jag kom aldrig in i spelet", det tog sig dock på slutet där jag redde upp en del slag och därmed lyckades få ihop 75 slag efter handicap.
 

Gamla banan i dagarna två

   Två dagar i rad har det blivit spel på gamla banan (med Jonas och Stefan), ena dagen bra spel och den andra dåligt spel. Hur det kan vara så?
   Imorgon är det dags igen för spel på gamla banan, då är det tävlingsdags och jag brukar kunna spela bättre när det är tävling, jag vet inte varför?
   Jo, man är nog lite noggrannare med uppställning och sikte, läser puttlinjen lite noggrannare och så är speltempot något lägre så man blir inte så stressad. Imorgon em får vi ser hur det gick.

Nere på jorden igen

   Efter två fina rundor (en matchspel), så var man nere på jorden igen med mediokra 31 poäng, (om man jämför med dom två tidigare rundorna så).
   Här en bild på Jonas när han förbereder sig för spel:

   Och här Stefan i fullt slag, och för det tränade ögat så kan man se att han håller på att lägga om sin sving ; )
 

Sommarcupen 2013

   På min arbetsplats anordnar Jonas en liten tävling som kallas för "Sommarcupen". I dag spelade jag min första match (utan någon andra chans) mot Mattias J, han hade 3 slag upp på mig.
 
   Jag började mycket bra och var efter fyra hål +4, tappade på hål 5 där han hade slag på mig för att ta tillbaks och utöka på följande hål, +5 efter sju hål, (då hade jag klämt i två birdies alla redan). Jag tappade på hål 8 där Mattias hade slag på mig och av bara farten tog han sedan ytterligare två hål så efter hål 10 var min ledning "bara" +2. Jag gjorde min tredje birdie för dagen på hål 11 och tog även nästa hål, nu var jag + 4 igen. Mattias kontrade med att göra birdie på hål 13. Jag kontarade tillbaks med att göra birdie på hål 14 (ett hål som jag innan inte lyckats göra par på i år), jag tappade på hålet efter, ett hål Mattias var tvungen att vinna då jag var +4 med fyra hål kvar, nu var jag + 3 med tre hål, det skulle väl jag inte tappa väl? Nej det gjorde jag inte heller utan jag vann matchen på hål 16, nu är jag vidare till nästa omgång i Sommarcupen.

RSS 2.0