Kungsängen i dagarna två

   Olle och jag har varit på en två dagars utflykt till Kungsängen GC och spelat två rundor var på deras två banor, Kings Course och Queens Course.
   I onsdags spelade vi två ggr på Kings och den banan marknadsför dom som en högkvalilativ mästerskaps bana, hur som helst så måste man vidi nspel på deras greener där verkligen kunna kontrollera var bollen landar, har man lite skruv (draw) som jag så blir det väldigt svårt att få bollen kvar på greenen, dessutom vaktas greenerna av väldigt många stora och djupa bunkrar.
   Efter dom två rundorna han vi åka till Dormy för att införskaffa lite nya saker, Det var främst Olle som handlade, här syns han i nya byxor och pikè när vi i dag spelade två rundor på Queens:


   Även jag kom med på bild !!


   Queens skiljer sig rejält från Kings, den är mycket kort, smal och har väldigt få bunkrar, man utmanas på dom korta hålen att ta drivern för att nå eller få väldigt lite kvar, nu straffas vi mycket för ingen av oss hade något vidare närspel att tala om även om det för Olles del blev bättre mot slutet. Greenerna på Queens var inte lika tuffa som på Kings inte heller var dom lika snabba.

   Avslutningshålet på Queens är ett tufft par 3:

   Det är en rejäl höjdskillnad på det här 155 m par 3-hålet. Vi slog båda våra hybrider och gjorde par, andra runda var det hybriderna som gällde igen, vi testade båda att slå med våra järn 5:or, vi träffade greenen då också. Det rådde rejäl motvind vi bägge tillfällena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0