Summering från Bro Hof 29/7

   Kom till en bana i absoluta toppskick, fairways var täta och fina med låg klipphöjd som på en svernsk medelbanas greener. Greenerna var singelklippta och jämna med stora onduleringar, det gällde att få bollen på rätt sida hålet så man hade någon form av chans att sätta bollen. Runt greenerna var det avrinningsytor, djupa svackor, och då fick man genast problem om man hamnde i dom vilket jag gjorde alltför ofta. Dessutom var greenerna snabba men inte toksnabba som man hade fått för sig. Ruffen utanför fairway var kraftig och fin, det gällde att undvika den.
   Det fanns många avståndsmarkeringar och dessutom var vi utrustade med banguide från Strokesaver.
   Totalt mäter banan 5985 meter från gul, jämnfört med Gävles banor som är;  5683 och 5760 meter, bla så har man ett par 4 (hål 2) på 411 meter men det finns också mer beskedliga hål såsom ett par 3 (hål 11) på 134 meter spelades idag ca: 155 m och där slog jag till med en birdie J7 (medvind) och en 15 meters putt i kopp.
   Förutom 1 birdie gjorde jag 4 par och till det så blev alltför många hål med dubbel- och trippelbogeys, lägg till några streck också så kan ni förstå att slutresultatet inte var det bästa. Roligt att ändå få spela en bana med så hög standard, det fanns banarbetare på många hål som lät oss spelare gå före.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0