22 oktobergolf

   Spelade riktig höstgolf i går, blåsigt men solen var framme så med rätt kläder (långklasonger igen) så går det att spela.
   4 stycken tappra golfare möttes på Avan för att spela, vi bestämde att vi spelar bästboll poängbogey, första nio - sista nio - och totalt. Vi som gjorde upp var jag, Thorbjörn, vi blev samma lag, mot Jonas och Patrick, det blev alltså "massamästarna" mot "pappskallarna".
   Första nio hålen präglades av ett spel som liknade en bergochdalbana, spelet gick upp och ner, där vi turades om att ha ledningen, för att på hål 9 bli lika, tyvärr så missade Thorbjörn en kort till synes enkel putt för att ta ledningen, kanske var det nerverna som svek eller så kanske var det vinden som påverkade, nåväl lika och första nio till Jonas och Patrick på bättre hcp.
   På in rundan tog jag och Thorbjörn ett rejalt grepp, Thorbjörn gjorde en mycket fin birdie på hål 11. Vi ledde då med fyra poäng, men Patrick och Jonas gav sig inte utan gnetade på och tog in poäng för poäng, Efter hål 16 hade dom kommit ikapp, vi gjorde lika många poäng på hål 17. Nu skulle det avgöras, vi måste för att vinna scora bättre än dom. Nu gjorde långslående Patrick en kanondrive och vi fick verkligen pressen på oss. Vi klarade inte av pressen då Patrick slog in på greenen med sitt andra slag, dom vann även in och hela tillställningen också.
   Det är bara att buga, förutom segern för Patrick och Jonas så är det ingen som kan skryta om sitt spel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0